Nieuws

OOM-Award voor Roxin CNC en L.M.B. Vorden

Roxin CNC uit Harmelen (foto) heeft de OOM-Award 2019 in de regio Utrecht in de wacht gesleept. Eerder deze maand heeft L.M.B. Vorden deze award in de regio Gelderland gewonnen.

“Leren wordt bij Roxin CNC continu aangemoedigd”, aldus de jury. “De medewerkers kunnen letterlijk zo lang leren als ze willen. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk.”

De jury vervolgt: Roxin CNC is een bijzonder bedrijf, leren staat hoog op de agenda. Daarnaast is Roxin CNC een prima plek om te zijn, te werken en jezelf verder te ontwikkelen. Roxin CNC is daarmee terecht winnaar van de OOM-Award Utrecht 2019.”

Het metaalbedrijf van Sytse Scherpenzeel bleef de andere genomineerden OMVE Lab & Pilot Equipment (De Meern) en De Nijborg Agri (Renswoude) net voor in de verkiezing van het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio.

L.M.B Vorden ook winnaar

Het Vordense landbouwmechanisatiebedrijf L.M.B. Vorden won in de regio Gelderland, voor de andere genomineerden Bronkhorst High Tech (Ruurlo) en Hewigo (Winterswijk).

“We hebben naar allerlei aspecten van opleiden gekeken ”, aldus de jury. “Alle drie de bedrijven scoorden daarin gelijkwaardige punten. En alle leerlingen spraken ook vol lof over het leerbedrijf en hun praktijkbegeleiders.”

“Toch viel L.M.B. Vorden nog extra op”, stelt de jury. “Beide leerlingen hadden hier inzichten van het leerbedrijf gekregen die voor hen cruciaal waren. En dan ben je als leerbedrijf extra goed bezig. Dan breng je niet alleen een vak bij, maar draag je bij aan het leven van een leerling. Daarom kiezen we unaniem voor L.M.B. Vorden als winnaar van de OOM-Award.”

Eerder wonnen ARU en Jachtwerf Stofberg samen de OOM-Award voor de regio Noord-Holland.

Bekijk award-winnaar Roxin CNC (video)

Bekijk award-winnaar L.M.B. Vorden (video)

https://youtu.be/eBsmayySdc8

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven