Ga naar hoofdinhoud

Ontdekkingsreis bij Sandvik tijdens EMO

Medio september tijdens de EMO Hannover 2013 komt Sandvik Coromant met een ware ‘ontdekkingsreis’ en lanceert onder andere ”een innovatieve technologie waardoor er nieuwe standaarden op het gebied van verspaning worden bereikt. EMO bezoekers worden uitgenodigd om ‘de Smart Hub in hal 5 van Sandvik Coromant te bezoeken.

‘What will you Discover?’ is het thema van de Smart Hub die een oppervlakte van 528 vierkante meter heeft. Hier is tijdens de EMO Hannover 2013 een  team van Sandvik specialisten aanwezig. Bezoekers kunnen zich op de hoogte stellen van de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van boren, frezen en draaien én komen meer te weten over belangrijke trends in de productie-industrie.

 

High Pressure Cooling Sandvik

Hogedruk-koelsmeren is een van de aandachtsgebieden van Sandvik tijdens de EMO Hannover 2013  

 

Ontdekking

Een gele ‘Discovery Line’ voert de bezoeker langs een aantal sleuteloplossingen van Sandvik Coromant, waaronder de nieuwe generatie gereedschapstechnologie, de meest recente ontwikkelingen op het gebied van toepassingen die gebruik maken van koelmiddel onder hoge druk (HPC) en gereedschaphouders voor machines met glijkop.

 

Harddraaien

Elders in de Smart Hub zijn diverse displays te vinden, elk gericht op een specifieke sector of toepassing. Er is bijvoorbeeld een speciale afdeling gewijd aan het draaien van harde onderdelen (HPT) voor toepassing in de automotive sector en aan details van oplossingen voor de luchtvaartsector en de energiesector. Ook nieuwe technologieën voor het frezen van tandwielen en het gebruik van Silent Tools in boortoepassingen worden belicht.

 

Smart Hub Sandvik EMO Hannover 2013

Een impressie van de stand van Sandvik tijdens EMO Hannover 2013 (foto’s: Sandvik Coromant) 

 

VDMA Congres 

Voortbordurend op het thema innovatie verzorgt Klas Forsström, President van Sandvik Coromant, dit jaar op het VDMA-congres een lezing over bewerkingsmethoden van de volgende generatie. Dit evenement, met als thema ‘Inspired by Technology’, loopt parallel aan EMO; de lezing door Forsström staat op 17 september op het programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven