Online plaatwerk-offertes met Radan • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Online plaatwerk-offertes met Radan

Radan uit Ede introduceert met Radan WebQuote een serviceformule voor het maken van calculaties en offertes ten behoeve van plaatwerkuitslagen via internet. Radan WebQuote werkt volgens het Software As A Service (SAAS) model in de ‘cloud’. Voor het gebruik van Radan WebQuote hoeft een gebruiker niet te investeren in software of hardware en werkt men altijd met de laatste softwareversie.

Een gebruiker van Radan WebQuote hoeft ook geen software te downloaden. De software wordt geïntegreerd in de website van de toeleverancier zodat klanten hier 24 uur per dag offertes kunnen aanvragen en opdrachten kunnen ingeven. Dit concept maakt volgens Radan de stap naar webcalculatie voor veel toeleveranciers aanzienlijk kleiner.

 

Laagdrempelig

Een nieuwe relatie kan een account aanvragen via het web waarbij bedrijfsgegevens automatisch ingevuld worden op basis van het KvK-nummer. Na het inloggen op de website kan de klant een offerteaanvraag ingeven met de gewenste levertijd en leveringscondities. Vervolgens kunnen de verschillende 2D CAD-bestanden van de plaatwerkuitslagen geüpload worden en kunnen de bijbehorende productparameters zoals materiaalsoort, plaatdikte en aantallen ingegeven worden. Na het indienen van de offerteaanvraag krijgt de klant binnen enkele minuten een gedetailleerde offerte terug via e-mail of via het web. De video hieronder geeft een indruk van de mogelijkheden:

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven