Online open huis Chiron • Metaal Magazine
Nieuws

Online open huis Chiron

Chiron laat tijdens het online open huis diverse noviteiten zien. Zo worden onder meer de MT 715, de DZ 28 en de Micro5 getoond, alsmede de Stama MT 733 en de 3D-metaalprinter AM Cube. Verder is er een virtuele 360°-rondleiding door de fabriek en zijn er live discussies

De nieuwe MT 715-serie is ontworpen voor autonome en multifunctionele bewerking van staven en aanvoeronderdelen. Ook de DZ 28 dubbelspilmachine beleeft op dit evenement haar première. Met een spilspeling van 1.200 mm is deze machine bijzonder geschikt voor de bewerking van constructiedelen met grote volumes, zoals in de e-mobility- en de luchtvaartindustrie.

Op het gebied van microbewerking is er de compacte Micro5 (van het Zwitserse Mecatis (Factory5), dat Chiron in augustus vorig jaar heeft overgenomen). Dit is een compact en dynamisch 5-assig productiecentrum voor de uiterst nauwkeurige bewerking van kleine onderdelen.

De Chiron Group toont verder de Stama MT 733 en ook de AM Cube 3D-metaalprinter, waarmee het bedrijf vorig jaar in de 3D-metaalprintmarkt stapte.

De inhouse beurs van Chiron Group wordt voor de tweede keer online gehouden. Het evenement vindt dit jaar plaats van 15 tot 18 juni (4 dagen lang, 24 uur per dag) met behalve enkele premières ook een 360ᵒ-rondleiding én innovatiegesprekken.

360ᵒ-rondleiding

De virtuele 360°-rondleiding door de fabriek toont verschillende vakgebieden van de Chiron Group. Tijdens de rondleiding kunnen bezoekers zich laten vergezellen door hun persoonlijke contactpersoon van het bedrijf. Dit biedt een persoonlijk tintje dat ook kenmerkend was bij de traditionele open huizen.

Verder is er de mogelijkheid om samen de hoogtepunten van de beurs te ontdekken en zich te verdiepen in discussies met experts. Daarnaast zijn er de Innovation Talks. Hierbij presenteren experts van het bedrijf in live streams informatie over de nieuwste ontwikkelingen en trending topics. Ook zullen enkele samenwerkingspartners van het bedrijf hun innovatieve oplossingen voorstellen.

Meer  informatie:

Registreer en krijg een persoonlijke rondleiding voor het online open huis (van 15 tot 18 juni).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven