Onderscheiding Esprit voor Pimpel • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Onderscheiding Esprit voor Pimpel

Op de foto links Klaas Feijen van Pimpel Benelux. helemaal rechts Fritz Pimpel in gezelschap van Pimpel collega's uit Duitsland en Oostenrijk (foto: Pimpel)

Voor de zesde keer heeft Pimpel de hoge onderscheiding voor de best verkopende Esprit reseller in ontvangst mogen nemen. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse Esprit World Conference. Circa 400 deelnemers uit de hele wereld, verzamelden zich in Olympic Valley, waar in 1960 de Olympisch winterspelen zijn gehouden.

Klaas Feijen (Business Development Manager van Pimpel Benelux): ”Wij zijn heel trots dit jaar weer de hoogste onderscheiding te mogen ontvangen. Dit dankzij al onze nieuwe en bestaande klanten, die tevreden werken met het Esprit CAM-systeem en de oplossingen van Pimpel zoals CheckitB4 dagelijks ervaren”. Esprit is met 60.000 commerciële licenties wereldwijd een van de groter leveranciers van CAM systemen. Esprit biedt oplossingen voor het extern programmeren van bewerkingen voor frezen, draaien, langdraaien, draaifrezen en draadvonken. In de afgelopen tien jaar is Esprit sterk gegroeid, voornamelijk door nauwe samenwerking met machineleveranciers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven