Ondernemen met corona: 247TailorSteel • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Ondernemen met corona: 247TailorSteel

Hoewel ook bij de medewerkers van 247TailorSteel het dagelijks leven door het coronavirus op z’n kop gezet is, blijft het bedrijf er alles aan doen om de bestelde producten op tijd te leveren, zodat in het verdere proces geen vertraging optreedt.

“Op dit moment doen zich geen grote veranderingen voor binnen onze levermogelijkheden”, stelt het bedrijf. “Het kan echter wel voorkomen dat een enkele levering een dag vertraagd is. Dit vanwege de algehele beschikbaarheid van transport.”

Het bedrijf heeft op de website een speciale pagina met geregelde updates over bestelmogelijkheden, leveringen, capaciteit en bereikbaarheid.

‘Voldoende staalmateriaal’

“Doordat wij met meerdere staalleveranciers samenwerken, hebben wij op dit moment voldoende staalmateriaal ter beschikking. Hierdoor is onze algehele leverketen zeker gesteld.”

Via online portaal Sophia van 247TailorSteel kunnen klanten bestellingen blijven plaatsen om 24/7 “direct toegang te krijgen tot het machinepark”. Ook kunnen zij binnen 1 minuut offertes ontvangen.

‘Risico op uitval verdeeld’

“Door de hoge graad van automatisering en digitalisering zijn wij in staat alle bestellingen goed te verwerken. Dankzij twee onafhankelijke productielocaties in Nederland en Duitsland kunnen wij met de productiecapaciteit schuiven en is het risico op uitval verdeeld.”

Het bedrijf noemt de gezondheid van het personeel belangrijk. “Onze 5 productieploegen werken gescheiden van elkaar. In onze ruim opgezette fabriek houden wij bij het werken 1,5 meter afstand en onze kantoormedewerkers werken zo veel mogelijk online vanaf huis.”

‘Rvs-houders voor desinfectiegel’

Het coronavirus zorgt soms ook voor onvermoede activiteiten. “Als bedrijf helpen wij waar mogelijk. Zo hebben we recentelijk met spoed meer dan 1.000 rvs-houders voor desinfectiegel geleverd om de strijd tegen het coronavirus te ondersteunen.”

En u? Hoe regelt ú het?

Hoe beïnvloedt het coronavirus uw bedrijf? Hoe weet u het te organiseren? Wat moet u ervoor doen? Produceert u minder of juist meer? En werkt u anders nu?

Metaal Magazine is op zoek naar uw persoonlijke verhaal, voor de nieuwe rubriek ‘Ondernemen met corona’.

Hoe gaat het met de aanvoer van materialen en kritische onderdelen? En blijft de vraag vanuit de markt komen? Hoe gaat u om met de veiligheid van medewerkers? Op welk vlak kunt u hulp of ondersteuning gebruiken?

En opent het coronavirus voor u wellicht nieuwe businessmogelijkheden?

Laat het ons weten! Stuur een mail of video naar hoofdredacteur Tom van der Meer (onderwerp ‘Ondernemen met corona’) of bel 088 – 2944706.

Lees ook:

Ondernemen met corona: Kivi-platform (27 maart 2020)

‘Forse effecten corona op maakindustrie’ (26 maart 2020)

Duitse fabrieken sluiten tijdelijk de deuren (25 maart 2020)

VDL stopt productie tijdelijk (19 maart 2020)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven