Olympiade lastechniek in Essen • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Olympiade lastechniek in Essen

De lastechniek staat dit najaar weer centraal tijdens de internationale vakbeurs Schweissen & Schneiden. Van 14 tot en met 19 september 2009 presenteert deze grote lasbeurs voor de zeventiende keer een compleet overzicht over actuele ontwikkelingen en innovaties rondom het verbinden, scheiden en oppervlaktebehandeling.

De Messe Essen en de DVS  (Deutscher Verband für Schweißen und verwandte Verfahren, Duitse federatie voor lassen en verwante procedés) verwachten tijdens Schweissen & Schneiden rond de 1000 exposanten uit meer dan 30 landen.

 

schweissen schneidenDe beurs Schweissen & Schneiden, in Engelstalige landen bekend als ‘Essen Welding Show’, is elke vier jaar hét trefpunt van de internationale laswereld. De beurs dankt er de bijnaam ‘Olympiade van de lastechniek’ aan.

 

Nieuwste technologieën

Centraal in het aanbod in achttien beurshallen staan de nieuwste technologieën, apparaten, machines, materialen en installaties voor het lassen en snijden evenals een groot aantal verwante procedés zoals bijvoorbeeld het lijmen, solderen, thermisch spuiten of de warmtebehandeling.

 

Eveneens veel ruimte nemen volledig gemechaniseerde en geautomatiseerde procedés in,
industrierobots, gegevensverwerking, testsystemen en -procedés evenals CNC- en procesbesturingen, CAD/CAM-systemen, bewakingssystemen, kwaliteitsborging, uitrustingen voor werkplaatsen en arbeidsruimten, veiligheidsvoorzieningen, database en expertsystemen alsmede alles over veiligheid en gezondheid op de werkplek.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven