Officiële uitrusting voor meer bewegingsvrijheid • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Officiële uitrusting voor meer bewegingsvrijheid

MEWA Dynamic Industrie. foto: MEWA

Mewa presenteert haar zelf ontwikkelde werkkleding voor medewerkers in ondermeer de industrie. Mewa Dynamic biedt een goede bewegingsvrijheid, kan tegen een stootje en heeft een moderne stoere uitstraling.

Arbeiders in de industriële sector en in de bouw zijn voortdurend in beweging. Ze moeten zich strekken en bukken, werken veel gehurkt, boven het hoofd en op hun knieën op harde ondergronden. En dus moet ook hun werkkleding volgen. “Werkkleding moet net zo dynamisch zijn als haar drager”, zegt Julien Vansantvoort, commercieel directeur Mewa Nederland. “Daarom hebben we bij het ontwerp van Dynamic extra aandacht besteed aan bewegingsvrijheid.”

Geïnspreerd door outdoorkleding

De jas is geïnspireerd door outdoorkleding. Door de naadloze inzet aan de onderarm (‘High-Reach-Effect) en de bewegingsplooien ter hoogte van de ellebogen zit de jas altijd comfortabel, ook bij extreme bewegingen. De broek is voorzien van een elastische boordinzet, stretchelementen en een naadloze pasinzet, zodat de broek nergens knelt. De stof beantwoordt aan de hoogste vereisten. Mewa Dynamic is sterk, robuust en vormvast, ook na meermaals intensief wassen. Dat werd, net als alle collecties van Mewa, getest in het eigen technische lab. “Mewa Dynamic heeft al onze sterktetesten doorstaan”, bevestigt Vansantvoort. “Als textieldienstverlener zijn we experts in werkkleding die zwaar op de proef wordt gesteld. En de collectie doet wat haar naam belooft: ze biedt meer bewegingsvrijheid voor dynamische werkkrachten.”

Werkkleding in sportieve look

Mewa Dynamic heeft een sportieve look. Er zijn verschillende kleurvarianten, uni of tweekleurig, van klimopgroen en klaproosrood tot marineblauw en antraciet. In deze collectie vindt elk bedrijf iets van zijn gading. Mewa Dynamic wordt vanzelfsprekend aangeboden in het ontzorgende huursysteem. Daartoe behoren advies, uitrusting van medewerkers, ophalen, wassen en het op afgesproken tijdstippen weer aanleveren van de kleding. Nieuw verkrijgbaar bij Mewa Textielmanagement is de werkkleding MewaA Dynamic voor de bouw. Deze biedt ook bewegingsvrijheid en ziet er goed uit Mewa. Bij Dynamic werkkleding in de industriële productie is de stof is sterk, robuust en vormvast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven