Ga naar hoofdinhoud

NT met 4 m bereik bij Mori Seiki op EMO

Tijdens de EMO Hannover 2011 demonstreert machineleverancier Mori Seiki in hal 2 een indrukwekkende machine: het draaifreescentrum NT 6600 DCG/4000CS. Dit is een machine voor compleetbewerken voor werkstukken met een maximale draaidiameter van 1070 mm en een maximale draailengte van 4076 mm.

De machine in Hannover (D) is overigens niet de langste NT-machine die Mori Seiki aanbiedt: De NT is ook leverbaar voor een maximale draailengte van 6076 mm. Enkele andere gegevens van de grote NT-machine tijdens de EMO: X = 1040 mm, Y plus of min 330 mm, Z = 4150 mm en de B-as heeft een bereik van plus of min 120 graden.

 

NT width=

 

Een NT-machine van Mori Seiki met een draailengte van 6 m. In het midden de freesspil. Kijk hier welke machines Mori Seiki tijdens de beurs zal tonen (foto’s: Mori Seiki). De video aan het einde van dit bericht laat zien hoe software van Esprit ingezet voor het programmeren van de B-as

 

Hal 2

Tijdens de EMO exposeert Mori Seiki samen met Deckel Maho Gildemeister in hal 2. De beurs in Hannover is te beschouwen als een eerste, gezamenlijke presentatie waar machines onder het gezamenlijke label DMG / Mori Seiki worden voorgesteld.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven