Nimak-laspistolen voor Mercedes-Benz • Metaal Magazine
Nieuws

Nimak-laspistolen voor Mercedes-Benz

Mercedes-Benz maakt in de nieuwe assemblagefabriek bij Moskou gebruik van puntlaspistolen van Nimak. De laspistolen worden gebruikt voor het handmatig puntlassen van E-klasse sedans en in de toekomst ook SUV-modellen.

Nimak heeft al een langdurige samenwerking met de autofabrikant. Het Duitse bedrijf heeft laspistolen geleverd voor diverse Mercedes-Benz-fabrieken over de hele wereld.

‘Geen verrassing’

De fabrikant van laspistolen is blij dat de autofabrikant in deze assemblagefabriek wederom voor de laspistolen van Nimak heeft gekozen, al kwam het voor het bedrijf zelf niet als een verrassing. Nimak verwacht ook bij toekomstige aanbestedingen voor vervolgopdrachten goed voorbereid te zijn.

De puntlaspistolen hebben een ergonomisch, voor gewicht geoptimaliseerd ontwerp, een lange, onderhoudsarme levensduur en een hoge productiebetrouwbaarheid door de solide constructie. Gebruikers noemen tevens de hoge gebruikersvriendelijkheid.

Modulair systeem

Zelfs met grote series en lange productieruns behoudt het laspistool zijn hoge kwaliteitsniveau, stelt Nimak. Een modulair systeem zorgt ervoor dat het laspistool kan worden aangepast aan de lastaak die op dat moment nodig is. Ook ongebruikelijke speciale ontwerpen kunnen ermee worden uitgevoerd, zegt het bedrijf, net als aanpassingen aan individuele vereisten.

De implementatie in Rusland kon Nimak precies volgens de voorgeschreven projectspecificaties voltooien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven