Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe website voor MTL Metaal Magazine

Vandaag heeft vaktitel MTL Metaal Magazine de vernieuwde website gelanceerd. Behalve dat gekozen is voor een fris, modern jasje, willen we het geheel ook overzichtelijker maken. Nieuws heeft nog steeds een belangrijke plek maar ook andere rubrieken op de website krijgen nu wat meer de aandacht.

Bij de vernieuwde website hebben de diverse rubrieken een blokvorm gekregen. Zo laten we de omvang en veelzijdigheid van metaalmagazine.nl zien. Ook is er nog meer aandacht voor beeld.

Dat alles maakt dat metaalondernemers in een oogopslag kunnen vinden wat zij belangrijk vinden. Verder hebben we het kleurgebruik wat meer in lijn gebracht met het vakblad MTL Metaal Magazine.

Prominentere plek

Op de homepage is nog steeds het belangrijkste nieuws uit de sector te zien. Daarnaast hebben rubrieken als Agenda en Meest gelezen een prominentere plek gekregen, net als het vakblad, digitale magazines, Productietechniek, Spotlight, Experts, de Stelling (Poll) en Vacatures. Verder heeft de webshop, met diverse aanbiedingen, nu een gebruikersvriendelijker opzet.

De nieuwe website oogt niet alleen moderner en is gebruikersvriendelijker, het is nu ook meer in lijn met de andere websites van Eisma.

Bovenin staat de tabbladen Nieuws, Dossiers, Agenda, Vakblad, Digitaal Magazine, Shop, Premium, MTL Live en Vacatures overzichtelijk naast elkaar met daarboven de social media-kanalen.

Wat vind u?

Achter de schermen is hier de afgelopen maanden hard aan gewerkt. We zijn heel benieuwd wat u van de nieuwe website, vorm en indeling vindt. Laat het ons weten, via t.vandermeer@eisma.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven