Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe vertegenwoordiging Gasparini België

Gasparini Industries s.r.l., de Italiaanse fabrikant van scharen, kantpersen en (plasma)snijcenters, gaat voor verkoop en onderhoud van haar machines op de Belgische markt nauw samenwerken met WRM-Luc Raeymaekers uit Brussel. In Nederland wordt Gasparini vertegenwoordigd door Metall BV in Zandvoort.

WRM-Luc Raeymaekers heeft als verdeler van RAS zwenkbuigmachines al een brede klantenkring opgebouwd bij de Belgische plaatwerkindustrie, met name bij toeleveranciers, de luchtkanalenbouw en producenten van gevelelementen. Met de scharen en kantpersen van Gasparini kan WRM-Luc Raeymaekers deze sectoren nu een breder machineprogramma bieden. Raeymaekers ziet de samenwerking met Gasparini dan ook als een welkome aanvulling op zijn programma. Frank Heyerick, landenmanager van Gasparini Industries neemt dat deel van de markt voor zijn rekening, dat vooral dikkere plaatdiktes en plaatwerk in hogere treksterktes verwerkt. Daarnaast zal Gasparini de nieuwe verdeler zoveel mogelijk technisch ondersteunen.

 

Gasparini vertegenwoordiging België

Met de producten van Gasparini kan WRM-Luc Raeymaekers de plaatwerksector in België een breder machineprogramma bieden (foto: Gasparini )

 

Gasparini heeft na de marktintroductie van het nieuwe Gasparini Industries, onder het motto ‘The phoenix has risen towards a new future’, hard gewerkt aan een vernieuwing van haar machinelijn en een verdere verbetering van de serviceorganisatie. Gelijktijdig is de fabrikant bezig daar waar nodig haar dealernetwerk in Europa te vernieuwen. Frank Heyerick: “De keuze voor WRM-Luc Raeymaekers ligt voor de hand omdat we al meerdere RAS agenten in ons dealernetwerk hebben en goede ervaringen met deze selectie hebben.”

 

Tijdens de afgelopen vakbeurs Lamiera in Bologna toonde Gasparini Industries een preview van de ECO-package, die de fabrikant dit najaar op haar nieuwe kantpersenlijn van de X-Press serie aan gaat bieden. Het ECO-package maakt een aanzienlijke besparing op de energiekosten mogelijk, verlengd de standtijd van de olie en maakt kortere cyclustijden mogelijk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven