Nieuwe stelling: Vakbeurzen? Ik ga (niet)! • Metaal Magazine
Nieuws

Nieuwe stelling: Vakbeurzen? Ik ga (niet)!

Het najaar is van oudsher al een periode waarin veel beurzen plaatsvinden. Maar nu de coronabeperkingen rond vakbeurzen zijn versoepeld, staan we deze maand aan de vooravond van een serie aan nationale en internationale beurzen, die al dan niet verplaatst zijn naar deze periode. Heeft u de beurzen gemist? Of kunnen ze u gestolen worden? De stelling gaat dit keer over de beurzen.

Het seizoen voor de metaal- en aanverwante sectoren springt uit de startblokken vanaf 8 september met de vakbeurs Machineering in Brussel. Schweissen & Schneiden is afgelast maar de Duitse lasvereniging DVS houdt in Essen wel een congres en expo vanaf 14 september.

De combi Nederlandse Metaaldagen, Kunststoffenbeurs en Materials+Eurofinish+Surface start op 15 september in Den Bosch. Vanaf 22 september is de AWK (het Aachener Werkzeugmaschinen-Kolloquium) zowel fysiek als online en op 28 september begint de vakbeurs Aluminium in Düsseldorf. Milaan is vanaf 4 oktober het toneel van EMO Milano en op 5 oktober gaat in Gorinchem Metavak van start.

Keuze genoeg dus om na anderhalf jaar eindelijk weer eens in contact te komen met branchegenoten en noviteiten van fabrikanten met eigen ogen te zien. Hoe kijkt u hier tegenaan? Metaalmagazine.nl wil graag weten wat uw mening hierover is.

Het beursseizoen barst weer los. Blij mee?

Bekijk het resultaat

Motiveer uw antwoord!

Geef ook aan waarom u dat vindt, door een mail te sturen naar hoofdredacteur Tom van der Meer (t.vandermeer@eisma.nl).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven