Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe stelling: Het barst weer los. Blij mee?

De maakindustrie staat weer aan de vooravond van een druk beursseizoen. Schweissen & Schneiden, EMO, Kunststoffenbeurs, Metavak, Formnext, Blechexpo, Schweisstec, Precisiebeurs, Nortec, TechniShow en Esef volgen elkaar in rap tempo op. Exposanten zijn razend enthousiast. Hoe denkt u daar over?

Op één plek en in korte tijd

Wie vooruit kijkt, heeft een open blik en gaat naar een of meerdere beurzen, stelt hoofdredacteur Tom van der Meer in zijn commentaar in het septembernummer van MTL Metaal Magazine.

Dat kan zijn om direct tot een aanschaf over te gaan, maar zeker ook om je te oriënteren of om je te laten informeren over nieuwe ontwikkelingen”, vervolgt hij.

“En waar kan dat beter dan op een plek waar je in een korte tijd diverse leveranciers kunt spreken en noviteiten ziet. Want dat is toekomstgericht bezig zijn.”

‘Hoe serieus ben je?’

Beurzen zijn belangrijke vingerwijzingen voor wat komen gaat.

“Hoe serieus ben je als metaalbewerker als je niet de EMO bezoekt?”, vroeg (toen nog) Metaal Magazine zich 10 jaar geleden af. (Dat is te lezen in de tweede terugblik over 60 jaar MTL Metaal Magazine in het septembernummer.)

Zijn tijden veranderd?

Sindsdien is natuurlijk wel het een en ander veranderd in de wereld. Maar geldt dat ook voor een bezoek aan vakbeurzen?

Is een bezoek aan een beurs noodzakelijk of zijn open huizen van leveranciers net zo nuttig/nuttiger? Of kunt u zich heel goed via internet en social media oriënteren en op de hoogte stellen? Wat vindt u?

Stem mee:

Het beursseizoen barst weer los. Blij mee?

Bekijk het resultaat

Geef ook aan waarom u dat vindt. Reageer onder dit bericht of per mail naar hoofdredacteur Tom van der Meer via t.vandermeer@eisma.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven