Nieuwe Sales & Marketing Director bij LVD • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Sales & Marketing Director bij LVD

LVD Company kondigt belangrijke wijzigingen aan in het Sales & Marketing management team. Per 1 november 2011 is Philippe Delberghe de nieuwe Sales & Marketing Director en vervangt hierbij Patrick Deferme die een bestuursfunctie aanvaard bij een non-profit organisatie .

Patrick Deferme verlaat LVD om het algemene bestuur op zich te nemen van een Vlaamse non-profit organisatie die voorziet in de behoeften van mensen met een verstandelijke beperking. Als werknemer van LVD sinds 1989 was het zijn voornaamste verdienste de aanwezigheid van LVD in de belangrijkste wereldwijde markten en de positie van LVD als één van de meest toonaangevende producenten van plaatbewerkingsmachines te versterken.  Daarenboven heeft hij door zijn expertise op vlak van engineering, verkoop en marketing de afdeling lasersnijmachines verder uitgebouwd.

 

Philippe Delberghe LVD

Philippe Delberghe is de nieuwe Sales & Marketing Director bij LVD (foto: LVD)

 

Philippe Delberghe is werkzaam bij LVD sinds 1978.  Hij heeft een zeer ruime kennis van het technologische aspect van afkantpersen en is een erkend expert op het vlak van de technologie en toepassingen van het plooien. In zijn nieuwe functie zal Philippe verantwoordelijk zijn voor de verkoop en marketing van de complete LVD-productlijn in Europa en Azië, alsook voor het opvolgen van het wereldwijde verkoopsnetwerk.

 

Steven Lucas zal als Product Manager afkantpersen en scharen Philippe Delberghe opvolgen. Steven heeft achtereenvolgens in de dienst naverkoop, het democenter en de verkoop van afkantpersen en scharen gewerkt, waardoor hij een uitgebreide en solide achtergrond van klantgerichte ervaring in de plaatbewerkingsindustrie heeft opgebouwd.

 

“Patrick Deferme was een waardevol lid van het LVD Sales en Marketing team”, zegt LVD voorzitter, Jean-Pierre Lefebvre. “We danken  hem om zijn vele dienstjaren bij LVD en wensen hem het beste in het nastreven van zijn levensdoel. Philippe Delberghe is al sinds lang LVD-werknemer en zijn jarenlange ervaring in de verkoop van plaatbewerkingsmachines zal hem goed van pas komen nu hij de rol van verkoop- en marketingleider op zich neemt. Wij zijn van mening dat het een soepele overgang wordt en kijken uit naar de verdere groei van het merk LVD.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven