Nieuwe release Creo Elements/Direct • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe release Creo Elements/Direct

Creo Elements/Direct 18.0 biedt tal van verbeteringen om zowel nieuwe gebruikers van 3D direct modeling als ervaren gebruikers van Creo Elements/Direct betere ontwerpen te maken in minder tijd. De vier belangrijkste gebieden van verbeteringen zijn: een nieuwe intuïtieve gebruikerservaring (Ribbon UI), geoptimaliseerde ontwerp workflow, meer mogelijkheden voor het beheer van ontwerpdata en compatibiliteit met Creo apps.

De nieuwe Ribbon User Interface verbetert het gebruiksgemak en verkort de leercurve voor nieuwe gebruikers. Daarnaast kunnen ervaren gebruikers meer uitvoeren in minder tijd. Verder is er een  geoptimaliseerde ontwerp workflow om de productiviteit te verhogen, waardoor ontwerpers snel en gemakkelijk 2D en 3D geometrie kunnen maken door eenduidige commando interactie.

 

Er is meer toegang tot en mogelijkheden voor het beheer van ontwerpdata. Voor een breder gebruik van datamanagement bestaat er een nieuwe webclient voor Model Manager en meer mogelijkheden voor een integratie met Windchill. Daarnaast zijn er meer krachtige ontwerpmogelijkheden dankzij de compatibiliteit met Creo apps. Interoperabiliteit met Creo 1.0 zorgt ervoor dat engineers hun Creo Elements/Direct modellen kunnen analyseren en delen met Creo Simulate en Creo View MCAD. Ook is er de mogelijkheid om data uit te wisselen met Creo Parametric.

 

Meer informatie over Creo Elements/Direct is te vinden op de website van Xandorra in Wageningen. Voor meer informatie over de nieuwe versie kunt u terecht op het Creo Elements/Direct 18.0 Resource Center. Daar zijn onder andere video’s, afbeeldingen, demo’s en een Top 10 datasheet van versie 18.0 te vinden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven