Nieuwe polijstmachine Bigfoot Mille LK 900 E • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe polijstmachine Bigfoot Mille LK 900 E

RUPES Mille LK 900 E (Foto WSB Benelux)

Rupes komt met de nieuwe BigFoot Mille LK 900E. De Mille, die behoort tot de Bigfoot-familie van polijstgereedschappen, biedt een geoptimaliseerde balans tussen vermogen, ergonomie, efficiëntie en kwaliteit voor gebruikers die opteren voor een direct aangedreven oplossing.

De nieuwe machine voegt een grotere veelzijdigheid toe aan het groeiende assortiment van de BigFoot-polijstgereedschappen.De LK 900E beschikt over een progressieve trekker, die een nauwkeurigere snelheidsregeling over het volledige bereik toelaat. Via de trekker en het de snelheidsregeling kan de gebruiker de exacte gereedschapssnelheid instellen en indien nodig snel aanpassen zonder onderbreking van het polijstproces.

Gebruikerscomfort

De Bigfoot Mille levert krachtige verwijdering van lakdefecten, veelzijdige prestaties in een ergonomische verpakking, ontworpen met het oog op gebruikerscomfort en werkefficiëntie. De draaibeweging naar rechts staat garant voor een hoger comfortniveau voor de gebruiker. Deze eigenschap onderscheidt de Mille van de concurrerende gereedschappen, die vaak naar links bewegen, met meer ongewenste zijdelingse bewegingen en vermoeidheid voor de gebruiker tot gevolg.

Speciaal voor als het gereedschap niet in gebruik is, bevinden zich bovenop twee rubberen steunen, waarop de machine omgekeerd kan rusten als deze niet in gebruik is. Het nieuwe, extra lange snoer van 9 meter, standaard geïntegreerd op de LK 900E, zorgt voor betere wendbaarheid in een werkruimte en bespaart tijd en ongemak met verlengsnoeren.

Veelzijdig

De Rupes BigFoot Mille, intern ontwikkeld en gefabriceerd, laat ook het gebruik toe van twee verschillende polijstschijven met een diameter van 125 mm en 150 mm; deze nieuwe polijstmachine is dan ook uiterst veelzijdig voor talloze polijstbewerkingen. Het steunschijfsysteem werd zorgvuldig ontworpen om dezelfde prestaties met een laag trillingsniveau te behouden, ongeacht de diameter van de geïnstalleerde steunschijf.

Zoals voor de hele BigFoot-familie van polijstmachines wordt de nieuwe direct aangedreven, dubbelwerkende polijstmachine Mille LK 900E aangeboden als een compleet polijstsysteem: De nieuw ontworpen foampads, de nieuwe wollen polijstschijftechnologie en twee nieuwe polijstpasta’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven