Nieuwe operationeel directeur Tuinte groep • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe operationeel directeur Tuinte groep

Tuinte groep voert wijzigingen door in haar organisatie, links: Rob Snijders, rechts: Robert Pelgrim (foto: Tuinte)

De Tuinte groep, actief in verspaning, montage en machinebouw, is de afgelopen jaren fors gegroeid. Mede daardoor zag het bedrijf zich genoodzaakt wijzigingen aan te brengen is haar organisatiestructuur.

Een van de wijzigingen betreft de toevoeging van de functie van operationeel directeur aan haar organisatie. Deze zal worden vervuld door de heer Robert Pelgrim. Voor velen geen onbekende in de markt want hij is inmiddels 16 jaar werkzaam binnen de Tuinte groep. De heer Pelgrim is begonnen als werkvoorbereider bij Tuinte machinefabriek en heeft zich de laatste jaren doorontwikkeld tot manager operations bij Tumakon engineering & machinebouw.

Een belangrijke taak voor hem is om de komende periode onder andere de operationele organisatie efficiënter in te richten. Dit zonder concessies te doen aan het kwaliteits-niveau van alle processen.
De vacante verkoopwerkzaamheden bij Tumakon zullen worden ingevuld door de heer Rob Snijders. Hij is al vele jaren werkzaam als sales engineer bij Tuinte machinefabriek en voor velen inmiddels ook een bekend aanspreekpunt.

Tuinte

Het werkterrein van Tuinte beslaat de verspanende bewerkingen CNC-frezen en CNC-draaien en de productie van plaat- en constructiewerk. Daarnaast voert het bedrijf gecertificeerde laswerkzaamheden uit. Naast diverse staal, rvs en aluminium soorten worden ook hoogwaardige legeringen als Inconel, Hastelloy en Invar verwerkt. Daarnaast beschikt het bedrijf over vakbekwame en ervaren monteurs voor de assemblage van modules en complete systemen. Dit betreft niet alleen de mechanische montage maar ook werkzaamheden op het gebied van pneumatiek, hydrauliek en besturingstechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven