Nieuwe Kastowin bij Van Hoorn op Metavak • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Kastowin bij Van Hoorn op Metavak

De Kastowin bandzaagmachine A 4.6. Tijdens de Metavak zal Van Hoorn Machining deze nieuwe machines presenteren (foto: Van Hoorn Machining)

Volgende week tijdens de Metavak in Gorinchem presenteert  Van Hoorn Machining de nieuwe Kastowin volautomatische bandzaagmachine voor het eerst in Nederland aan het publiek. De Kastowin bestaat uit een vijftal varianten variërend van 330 mm tot 1060 mm. De Kastowin is een dubbelkoloms-zaagmachine die bedoeld is voor seriewerk en productiezagen voor staalhandel en productiebedrijven. De machine is compact uitgevoerd en geheel ingekapseld .

De Kastowin machines zijn standaard uitgevoerd met een uitgebreide uitrusting met daarnaast vele optiemogelijkheden waaronder aan- en afvoer-periferie. Lineaire geleidingen behoren tot de standaard uitvoering. Diverse gebruikte  componenten zijn grotendeels  identiek en kunnen worden ingezet op de diverse grootte van machines. Hierdoor kan Kasto de machines voor concurrerende prijzen aanbieden. Op dit moment zijn er al meer dan 170 stuks Kastowin bandzaagmachines over de hele wereld verkocht en dit aantal is stijgend. Onlangs is Kasto bekroond op de AMB in Stuttgart (D) met een innovatieprijs.

 RSA

Naast de introductie van de Kastowin bandzaagmachines zal Van Hoorn Machining ook andere zaagmachines uit het Kasto programma presenteren naast deze machines is er ook een verticale zaagmachine van de firma Mössner present. Nieuw in het programma bij van Hoorn Machining is het afbraamprogramma van de firma RSA. Tijdens de komende Metavak zullen op de RSA machines demonstraties worden gegeven van het afbramen van profielen en staalplaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven