Nieuwe Ecolines DMG Mori Seiki op EMO • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Ecolines DMG Mori Seiki op EMO

Deze week presenteert DMG Mori Seiki tijdens de EMO Hannover de CTX 450 en CTX 650 Ecoline universele draaimachines. Dit zijn machines met direct wegmeetsysteem. Binnen een compact oppervlak staat bij beide machines een relatief grote ruimte voor bewerking van relatief grote werkstukken ter beschikking.

De ‘hoogdynamische’ servorevolver van de DMG Mori Seiki CTX 450 en CTX 650 Ecoline draaimachine – met optioneel tot twaalf aangedreven gereedschappen – de korte cyclustijden en de grote doorlaat (75 mm, optioneel 110 mm) alsmede de constructie (o.a. geleidingen) voor een hoge stijfheid en positioneerprecisie bieden de gebruiker een volwaardige machine voor een betaalbare prijs. Er is een keuze uit drie besturingen. Het Ecoline-machineprogramma is in 2008 opgezet voor doelgroepen met een bescheiden beurs.

 

 ECOLINE DMG Mori Seiki EMO Hannover 2013

Links de de DMG Mori Seiki CTX 450 rechts de CTX 650 ecoline draaimachine (foto: DMG Mori Seiki)

 

DMG Mori EMO CTX

De CTX 310 Ecoline die DMG Mori Seiki deze week tijdens de EMO Hannover 2013 exposeert. Vanaf 1 oktober brengen DMG en Mori Seiki hun machines onder één naam op de markt: DMG Mori. Ook krijgen alle machines een gezamenlijke styling. De vestiging in Veenendaal krijgt als nieuwe naam DMG Mori Benelux  (foto: Reinold Tomberg)

 

CTX DMG Mori Seiki EMO Hannover 2013

De CTX 510 Ecoline draaimachine die al eerder geïntroduceerd is door DMG Mori Seiki (foto: Reinold Tomberg)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven