Nieuwe CNC-besturing Heidenhain • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe CNC-besturing Heidenhain

Heidenhain introduceert de TNC7. Dit nieuwe besturingsontwerp gaat verder dan een nieuw uiterlijk of gevoel. Het heeft een geavanceerde, aanpasbare gebruikersinterface en een royaal pakket aan functies. Met de CNC-besturing ondersteunt de TNC7 de gebruiker in elke procesfase, van eerste ontwerp tot afgewerkt werkstuk.

De TNC7 geeft machinefabrikanten en experts aan de machine nieuwe mogelijkheden die intuïtief, taakgericht en aanpasbaar zijn. Van enkelstuks tot serieproductie, van eenvoudige sleuven tot complexe contouren en van machine-instelling tot programma-uitvoering. “De TNC7 brengt uw productie naar een nieuw level”, aldus Heidenhain.

Continue 3D-visualisatie

Het werkstuk en de werkomgeving worden virtueel gesimuleerd voor elke taak. Zo wordt de gebruiker voorzien van ondersteuning door continue 3D-visualisatie.

Het ontwerp van de TNC7 heeft bedieningscomponenten met een geoptimaliseerde ergonomie voor het werken aan de machine.

Slimme functies

De TNC7 breidt de vertrouwde Klartext-programmering uit met slimme functies en een nieuw ontwikkelde grafische programmering.

Veel slimme functies van de TNC7 vereenvoudigen het dagelijkse werk, bevorderen de productieprocessen en verhogen de procesbetrouwbaarheid.

Complete make-over

De manier waarop gebruikers de nieuwe besturing kunnen bedienen heeft een complete make-over ondergaan. Het resultaat is een soepele en nauwkeurige touchscreenbediening.

Freesmachines kunnen een grote verscheidenheid aan taken aan. Bedrijven, teams en gebruikers hebben een oplossing nodig die goed kan worden aangepast aan de individuele wensen.

Maximale flexibiliteit

Samen met de uitgebreide functionaliteit biedt de TNC7 maximale flexibiliteit voor het dagelijkse werk. Een gebruiker kan de inhoud van het beeldscherm optimaal aanpassen aan zijn individuele taken en ziet altijd precies wat op dat moment nodig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven