Nieuwe catalogus Mewa • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe catalogus Mewa

Mewa heeft de merkencatalogus 2021/22 voor werkveiligheid uitgebracht. De nieuwe editie van de Mewa-merkencatalogus omvat 288 pagina’s met meer dan 10.000 artikelen. Het productaanbod omvat gecertificeerde werkhandschoenen, veiligheidsschoenen, beschermingsmiddelen voor ogen, oren, hoofd, ademhaling en huid, evenals artikelen voor de algehele hygiëne. Het complete assortiment is ook via de webshop verkrijgbaar.

De nieuwe catalogus biedt tevens actuele modellen en noviteiten, zoals nieuwe veiligheidsschoenen van Albatros, die onlangs zijn onderscheiden met de German Innovation Award 21, vanwege de combinatie draagcomfort, sportieve look en hoge beschermende functie.

Ook nieuw in het Mewa-assortiment zijn de actuele modellen in de Elten Wellmaxx-serie. De zool van deze veiligheidsschoenen biedt een uitstekende geluidsdemping.

Bescherming huid, ademhalingswegen

Ook op het gebied van huidbescherming heeft Mewa zijn assortiment verder uitgebreid: er zijn handhygiëneartikelen uit het productportfolio van SC Johnson aan toegevoegd, bijvoorbeeld handdesinfecteermiddel InstantFoam Complete in de touch free dispenser.

Voor de bescherming van de ademhalingswegen en als mond-neusbedekking op de werkplek is het catalogusassortiment uitgebreid met chirurgische maskers, FFP2-maskers en wegwerpmondmaskers van 3M.

48-uurs-leverservice

Via de servicetelefoon of per e-mail kunnen vragen over het huidige assortiment gesteld worden, die vervolgens snel en deskundig beantwoord door professioneel geschoold personeel.

Tal van producten kunnen desgewenst met logo’s bedrukt of bestikt worden. Bestellingen worden binnen 48 uur geleverd en retourneren is gratis.

De nieuwe merkencatalogus is op de site ook te downloaden (87 MB).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven