Nieuwe cantilever elektrische aandrijving van Metal Work • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe cantilever elektrische aandrijving van Metal Work

De nieuwe SVAK elektrische cilinder van Metal Work wordt aangedreven door elektromotor en een tandriem. De motor met tandriem en de vertragingskast zijn ondergebracht op de loopwagen in plaats van op het einde van de cilinder.

De SVAK opstelling wordt ook wel ‘cantilever’ genoemd, het extrusieprofiel verplaatst en de loopwagen met elektromotor staat stil. De meeste toepassingen zijn verticale toepassingen, alhoewel andere opstelling ook denkbaar zijn. De elektrische cilinder is daarom voorzien van een rem om de positie te behouden als er geen aansturing plaats vindt.

De SVAK aandrijving is goed toepasbaar in combinatie met de Metal Work Shak Gantry.

De SVAK aandrijving is goed toepasbaar in combinatie met de Metal Work Shak Gantry. De SVAK is voorzien zoals veel Metal Work producten van de V – LOCK, een simpel en doeltreffend koppelsysteem om verschillende aandrijvingen aan elkaar te verbinden.
De servomotor met de vertragingskast zorgen voor een perfecte dynamiek en zijn in staat om aanzienlijke massa’s te verplaatsen. Ook het aanpassen van de as naar een eigen motor is mogelijk. Als accessoire zijn diverse kabelrupsen leverbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven