Nieuwe 9-asser Hyundai Wia • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe 9-asser Hyundai Wia

Dymato brengt in Nederland een nieuwe machine van Hyundai Wia op de markt: de KM2600MTTS multitasking machine. In totaal is sprake van negen bestuurde assen.

De machine behoort tot de highlights in het programma van Hyundai Wia. Met de combinatie van universele freeskop, turret en subspindel is een volwaardige combinatie mogelijk van frees- en draaibewerkingen in één opspanning.

De KM2600MTTS kent een stafdoorlaat van 80 mm; de maximale draaidiameter bedraagt 750 mm, de maximale draailengte 1.550 mm. Het maximale toerental van de hoofdspil (met built-in motor) bedraagt 4.000 min-1. De freeskop (met direct drive motor) heeft een kantelbereik (B-as) van 240º (- 30º tot +210º) en het maximaal toerental van de gereedschappen ligt op 12.000 min-1.

Kettingmagazijn

De turret telt twaalf posities, met een toerental tot 6.000 min-1 voor de aangedreven gereedschappen. Daarnaast is de machine uitgerust met een kettingmagazijn met 36 posities (optioneel 72) voor freesgereedschappen. Bij de KM2600MTTS wordt gebruik gemaakt van een Sinumerik 840D besturing van Siemens.

Hyundai Wia staat bekend om de stijve en stabiele constructie van zijn machines, wat de basis vormt voor een combinatie van hoge nauwkeurigheid en hoge productiviteit bij verspanende bewerkingen. Gebruikmakend van de opgebouwde jarenlange ervaring en van de modernste technieken is dat bij de nieuwe machines op een nog hoger niveau gebracht, stelt Dymato.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven