Ga naar hoofdinhoud

Nieuw servicecentrum Euromac

Euromac heeft een nieuw servicecentrum voor de Nederlandse en Noord-Duitse markt opgericht. Met deze stap zal Euromac service partner Jansen Machineservice de klanten in Noord-Nederland bedienen en de Nederlandse vertegenwoordiger Jörg machines alle klanten in Zuid-Nederland. De Italiaanse fabrikant van plaatbewerkingsmachines wil hiermee de service naar zijn afnemers verder optimaliseren.

Service Center Euromac is een samenwerkingsverband tussen Jörg machines, Jansen Machineservice en Euromac S.P.A. In dit nieuwe servicecentrum kunnen gebruikers van Euromac-ponsmachines, -afkantpersen, -buigmachines en automatisering terecht met vragen over onderhoud, onderdelen en reparaties.

Jansen Machineservice

Euromac S.P.A en Jansen Machineservice werken al 2 jaar samen voor Euromac-machines in Nordrhein Westfalen (inbedrijfstelling en service). Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot 6 medewerkers en heeft de dienstverlening nu dus uitgebreid naar Noord-Nederland.

Jörg machines

Servicetechnici van Jörg machines zijn het afgelopen jaar opgeleid door Euromac S.P.A. en inmiddels in staat zelfstandig mechanische, elektrische en hydraulische storingen op te lossen en preventief onderhoud uit te voeren aan zowel de ponsmachines, horizontale buigmachines, als de afkantpersen van Euromac.

Telefonische helpdesk

Naast service op locatie biedt het Service Center Euromac een telefonischehelpdesk waar gebruikers direct worden geholpen bij storing of een servicevraag op mechanisch, elektrisch-, hydraulisch- en besturingsgebied.

Deze helpdesk wordt bemand door Dick Ligtenberg, die al ruim 30 jaar als servicespecialist bij Euromac is betrokken.

Spare parts

Onderdelen worden vanuit het centrale magazijn in Italië rechtstreeks naar de klant verstuurd en zijn doorgaans de volgende dag op de plaats van bestemming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven