Nieuw pand voor Hevami • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nieuw pand voor Hevami

Hevami Oppervlaktetechniek is verhuisd naar een nieuw opvallend bedrijfspand. Op industrieterrein De Amert in Veghel heeft het bedrijf nu meer ruimte om nieuwe machines te demonstreren en gebruikte machines te reviseren.

Het bedrijf beschikt al over diverse ontbraammachines die gedemonstreerd kunnen worden, zoals de SwingGrinder en DiscMaster 4TD ontbraammachines van Loewer en een OD120 borstelontbraammachine van NS Maquinas. Van deze laatste leverancier heeft Hevami ook over een ML100 buizenschuurmachine die live getest kan worden. Bovendien beschikt het bedrijf over een straalcabine van Auer om straalproeven mee uit te voeren.

Uitbreiding machinepark

Deze maand wordt het machinepark verder uitgebreid met een richtmachine van Kohler om snijdelen te richten. Het gaat daarbij om een PeakPerformer 60P1600. Deze is geschikt om snijdelen van 0,6 tot 17 mm plaatdikte te richten zodat deze vlak en spanningsarm worden.

Met de realisatie van de nieuwbouw geeft Hevami aan nu helemaal klaar te zijn voor de nabije toekomst.

Hevami is sinds begin 2000 gespecialiseerd in de levering van hoofdzakelijk Duitse machines en middelen voor mechanische oppervlaktebewerking in Nederland en België. Het bedrijf behandelt aanvragen op het gebied van straalmachines, ontbraammachines, richtmachines, bandschuurmachines, polijstmachines en toebehoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven