Nieuw opdracht- en offertebeheer Orderfox.com • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nieuw opdracht- en offertebeheer Orderfox.com

Het nieuwe opdracht- en offertebeheer van Orderfox.com is online. Met deze nieuwe tools kunnen inkopers en CNC-leveranciers hun processen eenvoudiger en sneller uitvoeren, aldus het bedrijf uit Liechtenstein.

Voor inkopers

Met de nieuwe tool voor opdrachtbeheer kunnen inkopers op één plek snel, eenvoudig en economisch aanbesteden, organiseren en communiceren. Ook hebben zij een overzicht van het volledige berichtenverkeer. De Messenger-functie maakt directe communicatie met CNC-leveranciers mogelijk, bijvoorbeeld voor het uitwisselen van documenten. In-app-notifications zorgen ervoor dat geen berichten verloren gaan. 

Ook kunnen inkopers op elk moment direct reageren op actuele berichten en informatie. Ook kan worden vastgelegd dat alle CNC-leveranciers automatisch een bericht ontvangen zodra een opdracht toegewezen is aan een andere productiepartner.

Dankzij aanpasbare tabellen heeft de inkoper altijd een overzicht van de voor hem relevante gegevens – zoals bijvoorbeeld de status van het gehele proces van de geheimhoudingsovereenkomst (NDA). Daarnaast kan met behulp van zwarte lijsten en exclusieve-partnerlijsten exact worden gestuurd wie opdrachten mag zien en wie niet.

Voor leveranciers

Voor CNC-leveranciers betekent de nieuwe offertebeheertool dat zij hun offertes en de volledige communicatie rondom opdrachten met enkele muisklikken beheren. De Messenger-functie maakt directe uitwisseling van berichten met de inkoopzijde mogelijk. Ook kan met één klik een offerte worden verzonden of weer worden ingetrokken. 

Orderfox.com informeert automatisch of een inkoper een offerte heeft aangenomen of afgewezen. Bovendien kunnen alle afgegeven offertes centraal worden beheerd en bekeken. Binnen enkele seconden vindt de CNC-leverancier alle belangrijke informatie in aanpasbare tabellen en vensters.

Kleine en grote bedrijven

Orderfox.com stelt de grootste marktplaats voor het plaatsen en zoeken van CNC-opdrachten ter wereld te zijn. Aangegeven wordt dat al meer dan 12.000 bedrijven wereldwijd dit ‘internet van de CNC-branche’ gebruiken. Het gaat om kleine en middelgrote bedrijven maar ook om grote concerns en internationale marktleiders.

“Voor elke geregistreerde gebruiker betekent dit dat hij dagelijks de mogelijkheid heeft om direct contact op te nemen met duizenden potentiële en hoogwaardige zakenpartners en zo zijn marktkansen aanzienlijk te verbeteren”, legt Bernd Schuler, managing director van Orderfox.com uit.

Digitaliseren

“Daarnaast kan hij zijn bedrijf zeer effectief presenteren aan de gehele wereldwijde CNC-industrie via het wereldwijd toegankelijke bedrijfsprofiel”, vervolgt hij. “Wie meedoet, wordt automatisch een actieve speler in de digitale toekomst van de CNC. En ik weet zeker: wie niet digitaliseert, verliest.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven