Nieuw 5-assig portaalbewerkingscentrum • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nieuw 5-assig portaalbewerkingscentrum

Het 5-assige bewerkingscentrum U800 voor precisiebewerking in gereedschaps- en matrijzenbouw (foto's: Hurco).

Takumi, onderdeel van Hurco Companies, presenteert het 5-assige bewerkingscentrum U800 voor precisiebewerking in gereedschaps- en matrijzenbouw.

Dit bewerkingsentrum bewerkt snel en nauwkeurig. De compacte portaalbouwwijze heeft verhoudingsgewijs weinig plaats nodig en garandeert een hoge nauwkeurigheid en thermische stabiliteit.

Het 5-assige bewerkingscentrum U800 is ontworpen voor onderdelen die een hoge mate van snelheid, nauwkeurigheid en oppervlaktekwaliteit vereisen.

Zware onderdelen bewerken

Door een draaitafel met een diameter van 800 mm en een maximale tafelbelasting van 1.000 kg kunnen grote en zware onderdelen bewerkt worden in deze machine. A- en C-as worden met Torque-motoren aangedreven (A-as: tweezijdige Torque-aandrijving). Deze directe aandrijvingen beschikken over een hoog aandrijf- en klemmoment en vallen op door hun compacte bouwwijze. Ze zijn nagenoeg slijtagevrij en daardoor onderhoudsarm. Alle machines van Takumi zijn voorzien van een Heidenhain besturing, die dialoog-, parallel- en vrije contourprogrammering als ook ISO-NC-programmering mogelijk maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven