Ga naar hoofdinhoud

New generation bij Castrol op Metavak

De ‘new generation’ volsynthetische metaalbewerkingsvloeistoffen die Castrol Industrial op de Metavak (9 t/m 11 november 2010 in Gorinchem) introduceert, combineren volgens de leveranciers de smerende eigenschappen van olie met de optimaal koelende werking van water.

”The best of two worlds” dus, maar dat realiseren zonder in te boeten op andere belangrijke eigenschappen zoals anti-schuimvorming, biostabiliteit en mens- en milieuvriendelijkheid, was een verre van eenvoudige opgave. “Dit is het resultaat van onze onafgebroken investering in productontwikkeling en  verbetering,” aldus Jacob Vermaas, Sales Manager Benelux bij Castrol Industrial in Capelle aan den IJssel.

 

Standtijdverlenging

“Synthetische vloeistoffen hebben we uiteraard al jaren in ons programma, maar met name voor de metaalverwerkende bedrijven komen we nu met interessante nieuwe producten die afhankelijk van de toepassing op een aantal fronten verbeteringen binnen bereik kunnen brengen. Zoals 20% extra standtijdverlenging van het verspanend gereedschap, aanzienlijke verlenging van de vloeistoflevensduur, veel minder verlies door uitsleep, etc.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven