Netwerken op Metavak Gorinchem • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Netwerken op Metavak Gorinchem

Na de internationale vakbeurs EMO 2011, medio september in Hannover (D), en nog voor de landelijke metaalbeurzen Metav en Techni-Show, volgend voorjaar respectievelijk in Düsseldorf (D) en Utrecht, kunnen we dit najaar ook naar de netwerkbeurs Metavak in Gorinchem. Of op 11 t/m 13 oktober naar het Metavak-plein als onderdeel van de TIV in Venray.

Metavak & Gebruikte Machinevak Gorinchem is van 8 tot en met  10 november drie dagen lang een trefpunt waar de verspanende en niet-verspanende metaalindustrie elkaar kunnen ontmoeten. Pakweg 200 exposanten tonen in Evenementenhal te Gorinchem hun producten en/of diensten op het gebied van de verspanende en spaanloze machines en gereedschappen voor beide metaalbewerkingstechnieken. De Metavak is een echte netwerkbeurs. De vorige Metavak in 2010 in Gorinchem werd bezocht door bijna 10.000 bezoekers.

 

Ontmoetingsplatform

In bespiegelingen rondom de Metavak wordt vaak omhoog gekeken naar de EMO en opzij naar de Techni-Show  en de Metav. De EMO is een grote wereldbeurs waar elke twee jaar, zeker in Hannover (D), de moederbedrijven hun technisch kunnen voluit tonen. Hallen vol met machines onder spaan. Hetzelfde beeld zie je in Utrecht, maar dan op een meer nationale schaal waar machine- en gereedschapleveranciers uitpakken met live-demo’s. De Metavaks in Hardenberg en Gorinchem, en wellicht in de toekomst in Venray,  zijn duidelijk meer een nationaal/locaal ontmoetingsplatform. Opvallend is wel dat ook de Metavaks steeds meer het karakter krijgen van een machinebeurs.

 

Bekijk de foto’s van de Metavak 2010 in Gorinchem en de Metavak 2011 dit voorjaar in Hardenberg.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven