NCOI Groep neemt ROVC over • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

NCOI Groep neemt ROVC over

Opleiden bij ROVC (foto: ROVC).

NCOI Groep neemt techniekopleider ROVC  over. De technische opleidingen en trainingen van beide partijen vullen elkaar goed aan, stellen ze. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

De overname past in de strategie van NCOI Groep om verder te groeien in de technische onderwijsmarkt. “Zeker gezien de grote vraag naar gekwalificeerd technisch personeel is het van groot maatschappelijk belang mensen op te leiden in deze markt”, zegt Robert van Zanten, CEO NCOI Groep.

“ROVC is een van Nederlands belangrijkste techniekopleiders, met een breed portfolio van kwalitatief sterke trainingen en opleidingen, ook op MBO-niveau. De praktijklocaties en de goede naam van ROVC maken dat dit instituut een goede strategische aanvulling is. Met de overname wordt de positie van NCOI in het technische segment verder versterkt.”

ROVC

Opleidingsinstituut ROVC heeft 80 medewerkers in dienst en blijft zelfstandig opereren vanuit Ede onder leiding van het huidige managementteam. Het bestaat al ruim 48 jaar en biedt biedt een compleet aanbod praktijkopleidingen inclusief MBO op het gebied van aandrijftechniek, industriële elektrotechniek, procestechniek, installatietechniek, veiligheid, gezondheid en milieu, klimaattechniek en industriële automatisering.

Ieder jaar volgen meer dan 13.000 mensen een praktijkgerichte opleiding bij ROVC. De praktijkgerichte docenten verzorgen de trainingen en opleidingen door heel Nederland. Daarnaast heeft ROVC een eigen merkonafhankelijk practicum, het ROVC TechCenter in Ede en Rotterdam.

NCOI Groep

NCOI Groep heeft als missie mensen (jong en oud) te voorzien van de beste opleidingen en trainingen. De groep faciliteert hiermee een Leven Lang Leren in Nederland.

Behalve NCOI Opleidingen en NCOI Techniek maken Scheidegger, NTI, Schoevers, ISBW, Computrain, Markus Verbeek Praehep, NIBE-SVV, Pro Education, ISES, Lectric, Bestuursacademie Nederland en Luzac deel uit van de groep. NCOI Groep heeft circa 1800 medewerkers en zo’n 3500 actieve freelance professionals.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven