Nationale Plaatwerkmanifestatie praat ondernemers en afnemers bij • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nationale Plaatwerkmanifestatie praat ondernemers en afnemers bij

‘Grenzeloze mogelijkheden in plaatwerk’ is het motto van de Nationale Plaatwerk Manifestatie 2006, die op 15 maart aanstaande tijdens de vakbeurzen ESEF en Techni-Show plaatsvindt. Tijdens een ochtend worden plaatwerkondernemers en afnemers onder leiding van Jeroen Verbrugge van Flex / the Innovationlab bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Aansluitend aan de manifestatie is een bezoek aan beide vakbeurzen gekoppeld. Wie deel wil nemen aan de manifestatie kan zich tot 3 maart 2006 hiervoor inschrijven.

In vijf sessies komen de volgende onderwerpen aan bod: design als concurrentievoordeel, succesvol toepassen van hogesterktestaal, omzet creëren met gerichte automatisering, innovatie en efficiency in de praktijk en duurzaamheid en dunne plaat. Sprekers op deze morgen zijn prof.  Leo Kestens van de TU Delft en Rijksuniversiteit Gent, ing. Albert Verheggen van Vereniging FME-CWM, Alexander Groenewege van AGID, Frank van Dam van Orenda, Hans Heurkens van Heurkens en van Veluw en Prof Hans de Deugd van de TU Delft.

De Nationale Plaatwerk Manifestatie is een initiatief van FDP, Metaalunie DSSP, Nevat GPI, VIMAG en VNU Exhibitions.

Geïnteresseerden kunnen zich tot 3 maart aanstaande inschrijven via Kosten zijn € 80,– per persoon exclusief BTW . Leden van de ondersteunende brancheverenigingen betalen € 60,– exclusief BTW.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven