MTL Metaal Magazine wenst u een fijne vakantie! • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

MTL Metaal Magazine wenst u een fijne vakantie!

Het team van MTL Metaal Magazine neemt even gas terug om zich op te laden voor het ‘beursrijke’ najaar. Daardoor zullen deze tijd minder nieuwsberichten op de site verschijnen dan u van ons gewend bent. Ook zal de nieuwsbrief in deze periode niet verschijnen.

De metaalsector is een dynamische sector. MTL Metaal Magazine volgt dit op de voet. Inclusief dit bericht zijn er vanaf begin dit jaar 214 nieuwsberichten op metaalmagazine.nl geplaatst. Dat zijn meer dan 7,6 nieuwsberichten per week die ook nog eens vaak op de social media worden doorgeplaatst.

Daar komen nog talloze andere plaatsingen op de website bij, denk aan vacatures, stellingen, spotlight-, productietechniek- en expertberichten, agendaberichten, online vakbladen, digitale magazines, dossiers, premium content en producten in de webshop. Voeg daarbij de voorbereidingen voor de nieuwe website die sinds eind juni live is.

Vanaf augustus weer

Tijd dus nu voor een wat rustiger periode. Vanaf begin augustus gaan we weer vol vlammen. Dat begint vanaf 9 augustus met de eerste nieuwsbrief na de vakantie. Op 12 augustus gevolgd door een extra dikke MTL Metaal Magazine die onder meer ingaat op TechniShow, ESEF Maakindustrie en AMB.

Nog diezelfde maand barst het beursgeweld zelf weer los, met vanaf 30 augustus dus TechniShow/ESEF Maakindustrie, in september gevolgd door AMB, Kunststoffenbeurs, Eisenwarenmesse en Aluminium.

Maar zover is het nog niet. Eerst vakantie.

Fijne vakantie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven