Ga naar hoofdinhoud

MTL Metaal Magazine lanceert digitaal magazine

MTL Metaal Magazine lanceert, als aanvulling op haar bestaande portfolio, nu ook een e-magazine. In digitale magazines wil de vaktitel op interactieve wijze samen met partners steeds een deelgebied van het metaalbewerken uitlichten. Het eerste nummer, dat 20 april is verschenen, gaat in op welding.

Bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van welding worden trends in zowel geautomatiseerd als handmatig lassen en diverse soorten verbindingstechnieken belicht.

Modern verbinden

Ontwikkelingen op welding-gebied gaan steeds sneller. “En bij modern verbinden moet de kwaliteit ook steeds vaker onafhankelijk zijn van degene die op dat moment de materialen verbindt”, stelt hoofdredacteur Tom van der Meer.

Lasrobots en -cobots

“Dat maakt dat lasrobots en -cobots steeds meer ingang zullen vinden in de moderne werkplaats. “Zeker nu het steeds moeilijker wordt om aan ervaren lassers te komen.”

Handmatig lassen

Maar ook in handmatig lassen is de kwaliteit en productiviteit verder te verbeteren met lasapparatuur die gebruikersvriendelijk is, zelfs voor minder ervaren lassers. Net zoals er ook andere opties zijn om materialen te verbinden.

Vanaf 20 april

MTL Metaal Magazine en partners belichten verschillende aspecten in het e-magazine over welding. 

Dit eerste digitale magazine verschijnt op dinsdag 20 april en is via metaalmagazine.nl voor iedereen te bekijken.

In september 2022 verschijnt het volgende digitale magazine. Thema van deze editie wordt automatisering.  

Meer informatie:

Interesse om in het automatiseringsnummer te staan? Of in een van de edities daarna? Neem voor meer informatie dan contact op met Daniëlle de Wilde, telefoonnummer 088-2944742, e-mail d.dewilde@eisma.nl, of met Judith Wanjala, telefoon 088-2944739, e-mail j.wanjala@eisma.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven