MTL Live ­– Hét kennisevent over verspanen • Metaal Magazine
Nieuws

MTL Live ­– Hét kennisevent over verspanen

Metaal Magazine organiseert op donderdag 29 april, in samenwerking met partners, het online kennisevent MTL Live. Het evenement zal zich richten op het verspanen van nu en in de toekomst. Hoe kun je je als verspanend bedrijf onderscheiden? Waar liggen de (nieuwe) kansen? Tijdens MTL Live kunt u een uitgebreid antwoord verwachten op deze en vele andere vragen. Iets voor u? Meld u dan nu aan!

Tijdens het evenement zullen er meerdere sessies plaatsvinden. De kennispartners van MTL Live, ECI Software Solutions, De Ridder, Total Nederland en Troostwijk Auctions zullen u als ondernemer in de metaalbranche bijpraten over onderwerpen als het efficiënter produceren binnen de verspaning en de duurzame revolutie in de metaalbewerking.

Maar dat niet alleen! Er zullen ook sprekers van verschillende bedrijven, zoals ING en Kusters Goumans, aanwezig zijn. Van het leveren van precisieonderdelen tot aan het koopgedrag van consumenten en wat dit de Nederlandse maakindustrie kan bieden. Er komen heel veel interessante onderwerpen aan bod tijdens MTL Live.

Enthousiast geworden? MTL Live vindt plaats op donderdag 29 april van 13:30 – 16:00 uur en is geheel kosteloos. Het enige waar u als deelnemer voor moet zorgen, is een device waar u het evenement op kunt volgen. Hopelijk zien we u terug op 29 april!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven