Nieuws

Mparts gaat óók voor vrouwen

Mparts heeft kortgeleden het verkoopteam uitgebreid met een tweede technisch geschoolde vrouw. Hanna Hesselman wordt net als Sharon Slootweg technisch commercieel binnen-/buitendienst medewerker. Het bedrijf hecht aan vrouwen binnen het team. Beide dames zullen tijdens Girslday meisjes enthousiast maken voor het vak.

Hesselman heeft haar technische kennis opgedaan bij de HTS Mechanical Sesign & Innovation (HVA), Slootweg bij HTS Werktuigbouw. Hesselman is bovendien gediplomeerd voor conventioneel draaien en frezen, alsmede CNC draaien en frezen.

Mparts vindt het belangrijk dat er vrouwen in het bedrijf werkzaam zijn. “Het werken met een team met mannen en vrouwen zie ik als een absolute meerwaarde”, stelt Stefan van der Beek, directeur Mparts. “Niet alleen versterken ze elkaar, ook is het aanmerkelijk efficiënter en sfeerverhogender en dus beslist een aanrader voor bedrijven.”

Girlsday 2018

Het bedrijf presenteerde zich vorige maand op de Esef met Mparts Angels. Dit jaar opent het bedrijf ook de deuren voor Girlsday, op 12 april. Dan worden vooral meisjes van scholen uit het basis onderwijs en voortgezet onderwijs uitgenodigd om kennis te komen maken met het vak ‘Techniek’.

Hesselman en Slootweg vertellen deze dag hoe zij het ervaren hebben om te werken en carrière te maken in de techniek.

Uitbouw klantportfolio

Beide dames zijn bij Mparts onder andere verantwoordelijk voor het uitbouwen van het klantportfolio en de verkoop van het programma van het bedrijf in de Benelux. Het gaat om mechanische componenten voor het bedienen, bundelen, bevestigen, aandrijven en opspannen, alsmede voor gereedschappen en machines.

Verder zijn Slootweg en Hesselman bij het bedrijf dé aanspreekpartner voor alle technische vraagstukken en voor meedenken over maatwerkoplossingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven