Moulding Expo naar 2023 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Moulding Expo naar 2023

Moulding Expo 2021 is geannuleerd. De planning is om deze te verschuiven naar 13 tot en met 16 juni 2023. Wel is er een virtuele innovatiedag op 10 juni 2021. Deze virtuele innovatiedag wordt georganiseerd in overleg met en met de steun van de beurspartners. Meer informatie en een gedetailleerd programma worden binnenkort bekendgemaakt.

Tot op het laatst heeft de Messe Stuttgart als organisator van Moulding Expo geprobeerd tegemoet te komen aan de wens van de Europese gereedschaps-, model- en matrijzenbouwindustrie en haar toeleveranciers om dit populaire en belangrijke fysieke brancheontmoetingspunt te organiseren. De “Road of Tooling Innovation” werd als extra hoogtepunt aan het begeleidende programma toegevoegd, terwijl het profiel van de vakbeurs verder werd versterkt met een herzien forumconcept en met de Aachen Tool Making Academy (WBA) als nieuwe partner.

Gebruiksgerichte vakbeurs

Het zwaartepunt van Moulding Expo ligt bij de gereedschaps-, model- en matrijzenbouwindustrie, die zeer gebruikersgericht is met haar spuitgietgereedschappen, spuitgietmatrijzen en vormgereedschappen, maar ook maatconstructie en mal- en opspanmiddelenfabricage. De vakbeurs biedt ook plaats aan systeem- en dienstverleners op het gebied van kunststoftechniek en metaalbewerking: van fabrikanten van gereedschapsmachines, materiaalleveranciers, hotrunnerleveranciers, leveranciers van meet- en testapparatuur en fabrikanten van bewerkingsgereedschappen tot softwarebedrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven