Mori Seiki verkoopt 5000ste X-klasse machine • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Mori Seiki verkoopt 5000ste X-klasse machine

De Next Generation X-klasse draai- en freesmachines van Mori Seiki, geëvolueerd uit de best verkopende N-serie, is ontworpen op basis van de wensen van duizenden Mori Seiki klanten.

De Mori Seiki X-klasse draai- en freesmachines zijn precies, kwalitatief en betrouwbaarheid. Van de X-klasse serie heeft het verkoopaantal wereldwijd de 5.000 bereikt. Sinds 2010 heeft Mori Seiki het X-klasse programma uitgebreid met meerdere variaties gebaseerd op gepatenteerde aandrijfconcepten en Mori Seiki bewerkingstechnologieën, waardoor Mori Seiki nu een compleet programma kan aanbieden.

NTX2000

De NTX 2000 van Mori Seiki is één van de bewerkingscentra uit de X-klasse serie (foto’s: Landré)

 

Modelseries

Met de volgende modelseries voldoet Mori Seiki aan de wensen van de markt naar high-end bewerkingstechnologie: De NVX-serie, hoge stijfheid verticale bewerkingscentra met blokgeleidingen op alle assen; de NHX-serie, hoge precisie horizontale bewerkingscentra, standaard voorzien van meetlinealen; de NTX-serie, compact geïntegreerde draai-/freescentra die compleet bewerking in hoge precisie mogelijk maakt; de NZX-serie, multi-axis draaimachines met maximaal 3 turrets voor een hogere productie efficiency. Daarnaast zijn er optiepakketten beschikbaar voor spindel, spanenafvoer, hogedruk koeling, geïntegreerde meetsystemen en robothandling systemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven