Nieuws

Mori Seiki toont noviteiten tijdens EMO

Mori Seiki, fabrikant van machines voor draai- en freesmachines, toont tijdens de komende EMO in Milaan de highlights van het machineprogramma. Eén van de noviteiten daarbij is het compacte hoge precisie draai-/freescentrum NT 1000W, specifiek ontwikkeld voor de compleetbewerking van complexe werkstukken.

De NT 1000W is een doorontwikkeling van de bestaande NT-serie, voorzien van nieuwe features. Meest opvallende feature is de mogelijkheid om de subspil van 0-180º te kunnen laten draaien. Daarmee kan de subspil tijdens bewerkingen van de B-as onder een hoek gezet worden en nadat de werkstukken compleet zijn bewerkt, deze afleggen op een afvoerbandje. Deze functionaliteit wordt door Mori Seiki ‘Worksupport’ genoemd.

 

Vijfassig bewerken

Als tweede noviteit presenteert de onderneming het compacte vijfassige draai-/freescentrum NMV 3000 DCG. De NVM 3000DCG heeft een werkbereik van 500/350/510 mm en is voorzien van een C-as voor geïntegreerde draaibewerkingen. Mori Seiki heeft al zijn nieuwe machines uitgerust met de MAPPS IV besturing, de nieuwste generatie gebaseerd op de snelle Core Duo Processor.

 

Mori Seiki wordt in de benelux vertegenwoordigd door Landré Machines in Vianen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven