Mori Seiki NT-serie toont veelzijdigheid (met film) • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Mori Seiki NT-serie toont veelzijdigheid (met film)

Landré Machines pakte tijdens de Techni-Show in de Utrechtse Jaarbeurs uit met de Mori Seiki NT-serie. Dit is een compleetbewerkingsmachine, die de sterke punten van draaimachines en freesmachines combineert. De opbouw is die van een vlakbedmachine met links een hoofdspil, rechts een tegenspil en in het midden een revolver. De freeskop komt van de achterzijde en is utgevoerd volgens het DCG-principe van Mori Seiki.

De machine stond tijdens de Techni-Show te draaien en de stabiliteit was daarbij een duidelijk gegeven. Volgens Mori Seiki is dit een gevolg van het DCG-principe. DCG staat voor Drive at the Center of Gravity. Dit principe maakt de machine minder gevoelig voor verschillen die optreden bij hogere belastingen en temperatuurswisselingen.

De Mori Seiki kan worden geleverd als 3000 met een Y-asbereik van ongeveer 125 mm, een 4000 met een Y-as van 210 en een 4000 met eenn Y-as van 255 mm. De X- en Z-assen gaan respectievelijk van 685 tot 1040 mm en van 570 tot 1940 mm.

Om dit filmpje te kunnen bekijken is Flash Player 8 vereist. U kunt deze gratis downloaden. Het kan zijn dat u om de nieuwe functies te kunnen gebruiken de browser moet sluiten en opnieuw openen of de computer moet herstarten. Onze excuses voor het – eenmalige – ongemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven