Mori Seiki introduceert X-klasse op AMB 2010 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Mori Seiki introduceert X-klasse op AMB 2010

Met de introductie van de X-klasse, kondigt Mori Seiki tijdens de AMB in Stuttgart een vernieuwing van haar huidige draaimachines en bewerkingscentra uit de NL, NH, NV en NT-series aan. Van de nieuwe X-klasse toont Mori Seiki tijdens de AMB de horizontale en verticale bewerkingscentra NHX4000 en NVX5080, tevens het kleine draai-/freescentrum NTX1000 met barfeeder en de NLX2500 draaimachine.

Landré Machines in Vianen, vertegenwoordiger van Mori Seiki voor de Benelux, meldt dat de NLX2500 serie als eerste in productie wordt genomen. De andere modellen volgen in de loop van 2011. De NLX2500 serie zoals getoond tijdens de AMB 2010 is een redesign van de bestaande NL-serie draaimachines.

 

Met Esprit 

Zo heeft de NLX2500 serie een hogere machinestijfheid en een betere thermische stabiliteit gekregen. Daarnaast is de machine compacter gebouwd en heeft Mori Seiki maatregelen doorgevoerd om het stroomverbruik te verminderen. De machines worden standaard geleverd met de nieuwe Mapps IV besturing en Esprit CADCAM software.

 

Mori seiki

Met de nieuwe NLX2500 serie draaimachines wil Mori Seiki aan de huidige marktwensen van hogere prestaties tegen een concurrerend prijsniveau voldoen (foto’s: Mori Seiki)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven