Morgen begint Metapro in Brussel • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Morgen begint Metapro in Brussel

Vanaf morgen dinsdag 9 februari tot en met komende vrijdag 12 februari vinden in het Brussels Expo de twee vakbeurzen Metapro 2010 en MAeX 2010 (Manufacturing Excellence) plaats. De Metapro is het tweejaarlijkse nationale beursplatform voor de Belgische metaalbranche, terwijl de MAeX meer is bedoeld voor productiebedrijven in alle industrieën.

Op de Metapro zijn er vooral van oudsher veel metaalbewerkingsmachines, plaatbewerkingsmachines en bijbehorende gereedschappen te vinden. Maar volgens de organisatie groeit het aanbod van andere technologieën zoals bevestigingstechnieken, meet- en precisietechnologie, CAD/CAM, lassen, oppervlaktebehandeling, toelevering, productie automatisering en robots. Voor alle niveaus en competenties van bezoekers is de Metapro een geïntegreerd platform dat zowel machines, tools, software en randapparatuur laat zien.

 

Vakbeurs MAeX

Op de vakbeurs MAeX zijn vooral leveranciers en technologieën te zien voor het optimaliseren van productielijnen industriebreed van hout-, metaal- en machinebouwindustrie tot en met voedingsmiddelen- en kunststofindustrie. Denk hierbij aan technologie en dienstverlening op het gebied van automatisering, robotintegratie, onderhoud en retrofits, componenten en wisselstukken tot en met ICT-oplossingen op het gebied van CAD/CAM, MES en PLM.

 

Beide vakbeurzen zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur en alleen op donderdag 11 februari tot 22.00 u. Gratis toegang is mogelijk door voorregistratie op http://www.metapro.be/ of http://www.ma-ex.eu/. Tevens is hier meer informatie over beide beurzen te vinden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven