Ga naar hoofdinhoud

Morgen begint MetaalExpo in Den Bosch

Vanaf morgen dinsdag 5 tot en met komende donderdag 7 maart 2013 vinden in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch MetaalExpo en het Nationaal Metaal Congres plaats. Bezoekers krijgen onder andere antwoord op de vraag hoe je in Nederland winstgevend kleine series kunt produceren.

VNU Exhibitions organiseert samen met de Federatie Productie Technologie (FPT) en de Vereniging van Importeurs van Machines en Gereedschappen (VIMAG) voor het eerst het Nationaal Metaal Congres in combinatie met MetaalExpo. Dit laatste is een relatiebeurs, die afwisselend met de Techni-Show in oneven jaren plaatsvindt. Het Nationaal Metaal Congres is een nieuw initiatief van de FPT. Het thema is ‘Winst maken met kleine series’. Door beide evenementen aan dit thema te linken, krijgt de bezoeker een compleet overzicht: kennis en oplossingen. Lees hier meer over het nieuws van de exposanten.

 

Vonken MetaalExpo Den Bosch Vonken,  hier op een zinvonkmachine van GF AgieCharmilles, is een interessante techniek voor het maken van nauwkeurige werkstukken in kleinserie (foto’s: Reinold Tomberg)

Programma Congres
Het Nationaal Metaal Congres kent een uitgebreid programma met onafhankelijke sprekers. Enkele spreker zijn: dr. ing. Jonas Van Vaerenbergh, directeur LayerWise, Adriaan Knobbe director purchasing projects DAF Trucks, ir. Bert Tuinzaad, senior consultant manufacturing innovation & auteur TNO Arbeidsproductiviteit en ir. Hans Wissink, director procurement ASML.

 

Programma dinsdag 5 maart

Programma woensdag 6 maart

Programma donderdag 7 maart

 

Lees hier een nieuwsbrief over het congres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven