Mooi programma Nationaal Metaal Congres • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Mooi programma Nationaal Metaal Congres

Nog even en de ogen richten zich op de Brabanthallen in Den Bosch. Daar zullen van 5 t/m 7 maart 2013 het Nationaal Metaal Congres en de MetaalExpo worden georganiseerd. De focus is gericht op kleine series die vanuit verschillende disciplines en rollen worden belicht.

Het Nationaal Metaal Congres is modulair van opzet. Drie dagen lang worden verspreid over meerdere tijdslots lezingen gehouden, waarbij wisselend plaatbewerking, verspaning, additive manufacturing, CAD/CAM of algemene managegement thema’s aan de orde komen. Wat de lezingen altijd met elkaar gemeen hebben is het thema: “Winst maken met kleine series.” Zie de bijlage met het driedaagse programma:

 

docx bestand  Programma NMC 2013_laatsteversie14jan

 

Kennisoverdracht

Tijdens alle dagen van het Nationaal Metaal Congres staat kennisoverdracht centraal. Kennis die op vele terreinen kan worden ingezet. In het ene geval spreekt de ondernemer die in zijn marktsegment een aantal jaren vóór loopt en toch bereid is een tip van de sluier van zijn succes op te lichten. Dat succes kan worden bepaald door het realiseren van klantenwensen. Op welke manier moeten organisaties en processen worden ingericht om klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen? En ‘goed’ is daarbij een veelzijdig begrip: voor de ene klant gaat het dan om kwaliteit; de andere heeft het over snelheid, betrouwbaarheid of nauwkeurigheid.

 

Hier meer informatie over de MetaalExpo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven