MMB Tools breidt programma uit • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

MMB Tools breidt programma uit

MMB Tools uit Zeeland heeft per 1 mei 2013 het exclusieve agentschap voor Nederland verworven van Hartmetall Estech / WMC Sinterstar en FMT Tooling.

Onlangs is het Zwitserse Hartmetall AG overgenomen door de Estech Gruppe & WMC Sinterstar. Onder de nieuwe naam Hartmetall Estech / WMC Sinterstar presenteert zich een  producent én leverancier van een breed programma aan hardmetaalsoorten voor de automotive-, semiconductor-, chemische-, energie-, aerospace-, medische- en verspaningsindustrie. MMB Tools brengt het programma nu op de markt.


FMT Tooling

FMT Tooling produceert een uitgebreid pakket aan volhardmetalen, PKD- en CBN- gereedschappen voor hoofdzakelijk de metaalverspanende industrie. FMT Tooling is onderdeel van de Frezite Group Brazilië en bewerkt vanuit haar twee vestigingen in Portugal en Duitsland de Europese verspanende industrie. Naast een lijn standaard gereedschappen heeft FMT ook expertise in huis voor het vervaardigen van speciaalgereedschappen, waarbij men gebruik maakt van de kennis opgedaan als 1 & 2 tier-supplier bij bedrijven in de automotive-, aerospace-, chemische- en energie-industrie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven