Ga naar hoofdinhoud

Mitutoyo – verhogen van productie-efficiëntie

Onder andere de MiCAT Planner software en de Quick Vision Active komen tijdens de Demoweek aan bod bij Mitutoyo. (foto: Mitutoyo )

De Demoweek is voor Mitutoyo hét moment om verschillende interessante innovaties te presenteren die de productie-efficiëntie verhogen. Interessant nieuws als de MiCAT Planner software en de Quick Vision Active komen aan bod.

Zo toont het bedrijf de MiCAT Planner software waarmee de programmeertijd voor het maken van meetprogramma’s voor coördinatenmeetmachines tot wel 90% kan worden verminderd. De stap van CAD/CAM naar product en de inzet van zelf-ontwikkelende meetprogramma’s worden daarmee eenvoudiger en brengen Smart Industry binnen handbereik.
Verder toont Mitutoyo de Quick Vision Active. Dit toestel is een all-in-one oplossing voor 3D-metingen waarbij tactiel en optisch meten op een fraaie wijze worden gecombineerd. Quick Vision Active is flexibel in gebruik en gemakkelijk programmeerbaar. De geïntegreerde high resolution camera zorgt daarbij voor een kwalitatief zeer hoogwaardige beeldverwerking.

Geïnteresseerd? Kom tijdens de Demoweek (van 28 tot 31 maart) langs op de Wiltonstraat 25 in Veenendaal.
Aanmelden kan eenvoudig via www.demoweek.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven