Mitutoyo Institute of Metrology Nederland viert eerste lustrum • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Mitutoyo Institute of Metrology Nederland viert eerste lustrum

Vijf jaar geleden ging Mitutoyo Institute of Metrology (MIM) Nederland van start, het twaalfde centrum ter wereld waar Mitutoyo cursussen geeft en themadagen organiseert op metrologisch gebied. Al in het eerste jaar volgden ruim driehonderd mensen een MIM-cursus. Inmiddels hebben zo'n 1500 cursisten hun meettechnische kennis en inzicht op een hoger plan gebracht via het MIM; zij waarderen de cursussen gemiddeld met een 7,8.

De belangstelling voor de MIM-producten en activiteiten neemt nog steeds toe. MIM Nederland legt zich momenteel toe op de ontwikkeling van nieuwe themadagen, bedrijfsopleidingen ‘op maat’, optimalisering van lesmateriaal en het behalen van een ISO-certificering alsmede de officiële erkenning als opleidingsinstituut bij de Vlaamse overheid.

Met recht mag het MIM worden betiteld als een ‘Kenniscentrum voor de Geometrische Meettechniek’. Het vormt een hoeksteen van het dienstenpakket en past naadloos in de Mitutoyo-filosofie, die berust op innovatiegerichtheid, klantvriendelijheid en een sterk service-apparaat. Via de MIM-instituten kan Mitutoyo de schat aan kennis en ervaring op het gebied van de geometrische meettechniek die in vele jaren is opgedaan, te delen met zijn relaties.

Speciaal vanwege het eerste lustrum heeft Mitutoyo een aantal feestelijke aanbiedingen. Zo wordt een vijftal themadagen georganiseerd rond ‘Vorm- en Plaatstoleranties’ waaraan men kan deelnemen tegen sterk gereduceerde kosten. Daarnaast wordt korting gegeven op alle standaardcursussen op de locatie Veenendaal.

Het jaar 2006 markeert voor Mitutoyo, naast het eerste MIM-lustrum, ook nog andere belangrijke gebeurtenissen. Dit jaar vieren zowel de Nederlandse als de Belgische vestiging hun 25-jarig jubileum. Daarnaast opent Mitutoyo een nieuw Europees Research-centrum in Best bij Eindhoven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven