Mitutoyo annuleert TechniShow • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Mitutoyo annuleert TechniShow

Mitutoyo heeft besloten om haar deelname aan de TechniShow te annuleren. Dat meldt het bedrijf onder meer op de eigen website.

De annulering komt naar aanleiding van de recente ontwikkelingen betreffende het Corona virus en de informatie dat ‘Technishow niet wijkt voor het Corona virus’.

“Wij betreuren het zeer dat een breed gedragen voorstel om dit prachtige evenement uit te stellen niet overwogen is (naar voorbeeld van Italië en Duitsland)”, stelt Henk Slotboom, managing director Mitutoyo Benelux en board member van Mitutoyo Europe GmbH.

‘Risico’s niet opzoeken’

“Voor ons, Mitutoyo, geldt maatschappelijk verantwoord ondernemen. Safety first en onze gewaardeerde relaties niet in de verleiding brengen zich te begeven naar plaatsen waar grote groepen mensen zich begeven, kortom eventuele risico’s niet op te zoeken. Ook is de gezondheid van ons personeel onze hoogste prioriteit.”

“Wij vertrouwen op uw begrip inzake deze moeilijk beslissing. Maar het is wel een beslissing waar wij als organisatie voor 100% achter staan”, aldus Slotboom in de mededeling.

Ook Mazak gaat niet

Inmiddels heeft ook Mazak Benelux aangegeven niet meer naar de TechniShow te gaan, “gezien de onduidelijke situatie betreffende het coronavirus in Europa”.

Lees ook:

Mazak ook niet naar TechniShow (3 maart 2020)

Wire en Tube ook uitgesteld (29 februari 2020)

Coronavirus: TechniShow gaat vooralsnog door (28 februari 2020)

Metav wordt uitgesteld (28 februari 2020)

Coronavirus: Uitstel voor beurzen (met update 28 februari 2020) (26 februari 2020)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven