Milieutechnische oplossingen voor industrie • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Milieutechnische oplossingen voor industrie

Op 13 en 14 mei 2009 vindt de derde editie van de vakbeurs Industrie & milieu plaats. Twee dagen lang is Ahoy Rotterdam een tweedaagse event voor de milieugerichte onderneming en het platform dat milieutechnische oplossingen aanreikt voor de industrie.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb is er van overtuigd dat het thema van de beurs de stad tekent: sterk in industrie en zorgvuldig met het milieu. “Milieu is meer dan klimaat. Ook dat weten wij in Rotterdam als geen ander. De vakbeurs Industrie & milieu past goed in een stad als Rotterdam met een grote concentratie industriële bedrijven. Op de beurs maakt u kennis met allerlei milieutechnische oplossingen voor de industrie.”

 

EEP Award
Voor de tweede keer worden de winnaars van de Nederlandse voorronde van de EEP Award tijdens de beurs bekendgemaakt. Op 14 mei worden de finalisten door Minister Cramer van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer worden aangekondigd.

 

Met deze prijs wil de EEP de inspanningen van de Europese milieusector op het gebied van innovatie erkenning geven en bevorderen. De drie winnaars gaan door naar de Europese competitie, waar zij Nederland vertegenwoordigen in de Europese ronde van de EEP-Award waaraan 18 EU-landen deelnemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven