Metavak volgende week in Hardenberg • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Metavak volgende week in Hardenberg

Op 5, 6 en 7 april 2011is weer tijd voor de Metavak, deze keer in Hardenberg. De beursorganisatie is momenteel druk bezig om de verkoop van de laatste standlocaties en de inrichting van de beurs af te ronden. “De teller van het aantal exposanten die deelnemen aan Metavak Hardenberg gaat over de 150”, zegt Pamela Colling.

Pamela Colling is al zes jaar het vertrouwde gezicht van de metaalbeurs Metavak. Zowel in Gorinchem als in Hardenberg. “We zagen de afgelopen edities een tendens dat bedrijven wat later dan gewoonlijk inschrijven, bedrijven willen wel graag deelnemen, maar zijn nog in afwachting of ze wel een machine mee kunnen nemen naar de beurs”. Bezoekers aan de Metavak Hardenberg zullen volgens Colling begin april een gerenommeerd deelnemersveld aantreffen.

 

Kasto></p> <p><em>Een kijkje op de beursvloer van metavak 2010 in gorinchem (foto's: reinold tomberg) <>  </p> <h2>Voor het eerst</h2> <p> Deze editie hebben meerdere bedrijven zich aangemeld die voor het eerst gaan deelnemen aan Metavak Hardenberg. Colling: "> </p> <p>   </p> <p> Bekijk hier foto's van de <a href=Metavak 2010 in Gorinchem en de editie van 2009. De video toont het ‘paashaas-frezen’ tijdens de Metavak 2009 in Hardenberg:

 

 

Trouwe exposanten

“Gelukkig mogen we ook weer een groot aantal exposanten verwelkomen die één of meerdere edities hebben overgeslagen”, zegt Colling. Over de vraag of ze er een aantal kan noemen hoeft ze dan ook niet lang na te denken. “Seco Tools Benelux, Viba, Oude Reimer, Metamach, Besten Machines en Rolan Robotics. Trouwe exposanten die jaarlijks terugkomen waar we erg content mee zijn bijvoorbeeld Van Hoorn Machining, Autowell Benelux, Hermle, Dormac, Darley, Yaskawa, Inter Imex, Style High Tech, Boelens Machines, Posthumus Machines, Landré, Tuwi, Gelderblom, Gühring, Holland Precision Tooling, Roco, Leering Hengelo, Heudra Tools, Widenhorn en Machinehandel Overmars”.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven